Contact

Zomerdiner tussen de wijnranken

Zo luiden we op 4 juli als KWD gezamenlijk het zomervakantie seizoen in! Tijdens het jaarlijkse zomerdiner was er weer voldoende gelegenheid om bij te kletsen en elkaar een goede vakantie te wensen. We genoten van een prachtige avond in Loosdrecht, bij Wijngaard Zonnestraal – een echte Nederlandse wijngaard. Een mooie, rustgevende omgeving waar je je eigenlijk al een beetje op zomervakantie voelt.  

Teambuilding

Voordat we aan tafel gingen, presenteerde wijnboer Rob ons een boeiend verhaal. Hij vertelde over de historie en de uitdagingen van de wijngaard, en hoe zij die hebben overwonnen. Op deze wijngaard wordt witte en rode wijn gemaakt van druivensoorten die speciaal geselecteerd zijn op hun geschiktheid voor het Nederlandse klimaat. Deze druivensoorten kunnen overleven in een kouder en natter klimaat. Daarom produceren deze druivenrassen in Nederlands de meeste wijn. Net als de KWD’er die zich zo goed mogelijk aanpast aan zijn projectklimaat voor het beste project resultaat!  

Ook hebben we geleerd dat dit jaar helaas een slecht wijnjaar zal zijn. Een vroege vorst en vervolgens veel regen heeft de druivenstruiken niet goed gedaan. Mocht je in de toekomst op een wijngaard komen, je herkent een slechte oogst onder andere aan een dubbele draad om de druivenstruiken omhoog te houden.  

Vervolgens hebben we samen genoten van een uitgebreid diner. Met mooie salades, pasta’s en een hoofdgerecht bereid op een houtvuur. Dus niet op kolen. De wijngaard is namelijk ‘off the grid’, dus zonder elektriciteit. Deze geur van een houtvuurtje geeft ook nog eens een echte vakantiegeur. 

Na de zomervakantie zien we elkaar weer bij de volgende KWD Bijtank. Hier kunnen we met elkaar delen hoe de vakanties zijn geweest en houden we altijd een inhoudelijke projectmanagement sessie. 

Bij KWD werken betekent samenwerken, uitdagingen aangaan en elkaar ondersteunen. Deze avond weerspiegelde precies wie we zijn: een hechte groep professionals die samen successen vieren en elkaar door moeilijke tijden helpen.

KWD

Inge Ringeling

Inge is een standvastig en tegelijk toegankelijk projectleider met veel ervaring in het werken in internationale en dynamische omgevingen. Inge zorgt met gestructureerde, sociale en punctuele aanpak voor het halen van de projectdoelen. Als afgestudeerde aan de Peking University combineert Inge internationale ervaring en managementkennis met een resultaatgerichte aanpak.

Meer over Inge Ringeling